Να στείλετε μήνυμα
Daoyunai Energy Saving Technology Limited

Δεσμευμένος στην υπόγεια σωλήνωση CIPP και CCTV

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑντιολισθητική αλυσίδα σωλήνων CCTV

Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18

Πιστοποίηση
Κίνα Daoyunai Energy Saving Technology Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Daoyunai Energy Saving Technology Limited Πιστοποιήσεις
DAO είναι πολύ αξιόπιστη επιχείρηση, το συμπαθώ. Το UV σύστημα θεραπείας του είναι πολύ εύκολο να λειτουργηθεί, και το σκάφος της γραμμής του είναι αρκετά καλά. DAO είναι ο μεγάλος συνεργάτης μου. Johnny

—— Johnny

DAO είναι ο προμηθευτής μου για πάνω από πέντε έτη. Το UV σύστημα και το σκάφος της γραμμής θεραπείας του, η αντιολισθητική αλυσίδα CCTV του είναι τα μεγάλα εργαλεία μου για να τελειώσουν τις trenchless υπόγειες σωληνώσεις επισκευής. DAO, κατάπληξη! Κρίνος Zhang

—— Κρίνος

Έχω εξετάσει την επιχείρηση Daoyunai για την υπόγεια trenchless επισκευή σωληνώσεων για σχεδόν επτά έτη. Είμαι ο διανομέας στην επαρχία Jiangxi. DAO μου δίνει πάντα την υποστήριξη για να κερδίσει τους πελάτες. Win-Win!! Dongzhen

—— Dongzhen

Είναι πολύ συμπαθητικό να καθούν επιχειρήσεις με DAO και επίσης ο Aaron είναι πολύ χρήσιμος. Το UV σκάφος της γραμμής DAO είναι πολύ καλό, σταθερό και γρήγορο να θεραπεύσει. Ελπίζω να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας το 2023. Ali

—— Ali

Είμαι Online Chat Now

Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18

Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18
Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18 Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18 Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18

Μεγάλες Εικόνας :  Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: DAO
Αριθμό μοντέλου: D18
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: Variable
Συσκευασία λεπτομέρειες: κανονικό κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 620 μονάδες το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
υλικό: Καλώδιο μετάλλων Μονάδα: Σακάκι και καλώδιο
Εξέλικτρο καλωδίων: 5m Χρώμα: Μαύρος
Βάρος: 0.2Kg Σύνδεση: Ειδικός
Υψηλό φως:

κάθετη αντιολισθητική αλυσίδα D18 DAO σωλήνων

,

ρομποτικός υπόνομος καθαρότερο DAO

,

Ρομποτικός καθαριστής υπονόμων DAO

Πέντε μέτρα καλωδίων για το ρομπότ D18 εξοπλισμού επιθεώρησης και επισκευής σωληνώσεων CCTV

 

Προφυλάξεις για την επιθεώρηση ρομπότ επιθεώρησης σωληνώσεων CCTV

 

Μερικές τεχνικές απαιτήσεις που υποβάλλονται στα βιομηχανικά και τοπικά έγγραφα όπως οι τεχνικές προδιαγραφές για την ανίχνευση TV και σόναρ και την αξιολόγηση των δημόσιων σωληνώσεων αποξηράνσεων της Σαγκάη που εκδίδονται από το δημοτικό τμήμα αποξηράνσεων της Σαγκάη:

1-πριν από φωτογραφίζοντας κάθε τμήμα της σωλήνωσης, η εικόνα Kanban πρέπει να ληφθεί πρώτα. Το Kanban θα υποβάλει το όνομα του δρόμου ή της θέσης του επιθεωρημένου αντικειμένου, τον αριθμό αφετηριών και τελειώματος των σημείων, τη μονάδα επιθεώρησης, τη διάμετρο σωλήνων και το χρόνο, κ.λπ.

2-η διακινούμενη κατεύθυνση της αντιολισθητικής αλυσίδας θα είναι σύμφωνη με την κατεύθυνση ροής του νερού, και η στάθμη ύδατος στο σωλήνα δεν θα υπερβεί 20% της διαμέτρου σωλήνων.

3-όταν η διάμετρος σωλήνων είναι λιγότερο ή ίσο προς 200mm, η διακινούμενη ταχύτητα της άμεσης φωτογραφίας δεν πρέπει να υπερβεί 0.1m/s Όταν είναι μεγαλύτερο από 200mm, η διακινούμενη ταχύτητα της άμεσης φωτογραφίας δεν πρέπει να υπερβεί 0.15m/s.

4-η κινούμενη διαδρομή του φακού καμερών της αντιολισθητικής αλυσίδας θα είναι στον κεντρικό άξονα της σωλήνωσης ανίχνευσης, και η κινούμενη διαδρομή του φακού θα είναι στην κεντρική θέση των δύο τρίτων του ύψους σωληνώσεων, και η απόκλιση δεν θα είναι μεγαλύτερη από ± 10%.

5-όταν εισάγει η αντιολισθητική αλυσίδα την αρχική θέση της σωλήνωσης ανίχνευσης, ο μετρητής καλωδίων πρέπει να επαναρυθμιστεί σε μηδέν.

6-το καλώδιο θα μαρκαριστεί με μια κλίμακα απόστασης. Αφότου ολοκληρώνεται κάθε τμήμα της ανίχνευσης, η αξία διορθώσεων του μετρώντας μετρητή καλωδίων θα υπολογιστεί.

7-η αρχική θέση, το όνομα του οδικού τμήματος (θέση), ο αριθμός της επιθεώρησης καλά στα αρχικά και τελειώνοντας σημεία, η διάμετρος σωλήνων, οι ιδιότητες, και άλλο περιεχόμενο θα εισαχθούν όπως απαιτείται.

8-όταν φωτογραφίζοντας σε μια ευθεία κατεύθυνση, πρέπει η οριζόντια κατεύθυνση της εικόνας να κρατηθεί σε μια θετική κατεύθυνση, και το εστιακού μήκος γωνίας φωτογράφισης και δεν πρέπει να αλλάξουν στη μέση.

9-διάφορος οι ατέλειες, οι ειδικές δομές, και οι όροι ανίχνευσης θα ερμηνευθούν, θα μετρηθούν, και θα καταγραφούν λεπτομερώς. Η κάμερα θα μείνει για περισσότερο από 10s κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πυροβολισμού των ατελειών.

 

Λειτουργία

Σύνδεση του ελεγκτή και του τυμπάνου καλωδίων

Μήκος 5m
Χρώμα Μαύρος

 

 

 

Κάθετος καθαρότερος υπόνομος σωλήνων ρομπότ αντιολισθητικών αλυσίδων σωλήνων CCTV πέντε μέτρα καλωδίων D18 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Daoyunai Energy Saving Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Aaron Wang

Τηλ.:: +8613641967601

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα